Problémové vzory a vyhlášení nového týdne.


Naše předsedkyně Žozet vyhlásila nový týden. Jeho znění je Výlet do Prahy
Pro ty z vás, které tam bydlí, to moc výlet nebude, ale co vy víte, třeba uvidíte Prahu, jak jste ji ještě neviděli. Očima Turisty.

1. příjezd autobusem
2. návštěva orloje
3. prohlídka Karlova mostu
4. nákupy v obchodním centru
5. v hotelovém baru
6. v hotelovém pokoji
7. odjezd

Nezapomeňte, že tam venku je pořád ještě zima. Takže si do kufrů zabalte kabátky :)




O vzorech
Nicméně, zdá se, že předchozí týden Ladynkám v nižším levelu stále dělá problém. Proto jsem si ve svém šatníku vyhrabala kousky, které mám ze všeho nejdéle. Opravdu už od počátku hry. A koukla se, jestli v nich dokážu najít všechny zadané vzory. Světe div se, dokážu.



Tento černý model jsou mé úplně první šaty, které jsem si na Lady Popular koupila. Jsou boží, viďte. Kouknete-li se pořádněji, vidíte, že obsahují kolečka, čtverečky, káry, trojúhelníky. Boty mají zase pruhy a kabelka kolečka. To jsou již čtyři splněná zadání.



Model číslo dvě jsou šaty, které byly potřeba pro profesi zpěvačky, takže v určité barevné kombinaci, je má každá z nás. Obsahují pruh jako pásek a jsou na nich malilinkaté čtverečky, popřípadě kolečka. To už je na vás. Boty jsou pruhované stejně jako zvířátka. A kožíšek je puntíkovaný. Drahokamy na kabelce se dají považovat za kolečka a čárky tam snad také vidíme všichni. :)




O tomto modelu snad není třeba říkat, že je přírodní. Kytky, kytky, kytky. Chybí tomu klobouk, ale ty jsem v prvním dnech hry neměla. :/



To o tomto kousku se dá povídat. Proužky na tričku, písmeno C na kabelce, trojúhelníky, kolečka, čtverečky, na botičkách mašličky.





A tady máme první vycházející hvězdy. Nu k šatům se pásek nehodí, to je fakt, ale jsou to jediné hvězdy, které jsem dokázala v šatníku najít a dělat k nim spešl outfit se mi nechtělo. Takže jsou u šatů, které obsahují X jako písmeno X, nebo křížky jako kříže :D, taky jsou tu kolečka a kytičky a různé další neidentifikovatelné věci. 










Tak co, opravdu ve svém šatníku nenajdete vůbec nic???? Pořád ještě máte na hledání čas. :)


Vaše Carla Beauty 


Komentáře

Oblíbené příspěvky