Barevné styly

Ahoj holky,tak tady máme nové téma týdne,které nám vymyslela Bloom11,které tímto moc děkuju. Tohle téma můžete vytvářet do neděle 7.8.2016,ať se vám líbí! :)




Pondělí-žlutá-hipster styl (stačí hlavní položka outfitu v zadané barvě)
Hipster styl je nedbalá móda kde se kombinuje všechno se vším,nejlépe když vypadáte tak,že je vám jedno co jste na sebe naházeli,ideální jsou taky šperky po babičkách a trička po rodičích


Úterý-růžová-lolita
Lolita je elegantní styl inspirovaný rokokovou módou s moderními prvky,základem této módy je úzký pas a široká naškrobená sukně končící u kolen,kratší být nesmí!



Středa-bílá-Japanese styl
Obvykle se oblékají mini šaty,podkolenky,krajkové svetříky a celkově dost zdobeného oblečení.



Čtvrtek-hnědá-steampunk
U steampunku převládá hnědá, béžová a černá barva. Steampunk vychází z představ, které měli o budoucnosti lidé 19. století, především z doby vlády královny Viktorie.Patří k němu tedy fraky,vesty, korzety, cylindry a paraplíčka, ale i balony,kompasy. A především ozubená kolečka a hodinové strojky.



Pátek-duha-visual kei
Je to populární japonský styl, který vzhledově vypadá smutně a depresivně. Je charakteristický propracovanými, hodně krajkovanými kostýmy, které by se daly přiřadit ke gotickému stylu tehdejšího oblékání.Tento styl se skládá především z tmavých barev. Nejčastější z nich jsou černá, hnědá, tmavě modrá, rudá, fialová, zkrátka tmavé odstíny barev doplněné bílými a světlými krajkami. Nesmíme opomenout i hodně tmavý a vyzývavý make-up a extravagantní účesy, které vypadají až nereálně.


Sobota-modrá a fialová-hip hop




Neděle-retro-libovolná barva

Komentáře

Oblíbené příspěvky