Je čas se svléci, nebo se obléci??

Venku je pod nulou, takže nastal správný čas pro vrstvení, kterému se tentokrát nevyhne ani vaše lady, protože vyhlašuji nové téma týdne. Jmenuje se striptýz. 

Úkolem je vytvořit outfit, ze kterého budete svou lady postupně svlékat. 

První den bude například v teplém kabátě, kalhotách a v doplňcích (čepice, šála, atd), další den shodíte třeba doplňky, nebo kabát, nebo kalhoty (je na vás v jakém pořadí budete položky sundávat). Třetí den se sundá například svetr, či boty, čtvrtý den může být jen v dlouhém tričku, až nakonec dojdete do posledního dne, kdy zbude jen spodní prádlo. 

Ale nebude to tak jednoduché, jedná se o jeden jediný outfit, vše by k sobě mělo pasovat. To neznamená, že musíte mít jednobarevný outfit, jen myslete na to, co byste si v reálu pod takový a onaký kabát opravdu dali. 

 Bere se na vědomí, že šatník není podobnému vrstvení nakloněn, většinou když máte tričko, už vám nedovolí vzít si třeba mikinu, nebo nedovolí vzít si více šperků na krk, případně doplňků. Nicméně pokud si myslíte, že v reálu je něco možné (třeba obléci si ponožky na silonky/ mít pod mikinou další řetízek, který na mikině nebyl vidět) pak mi vám to dovolíme a nebudeme se divit, že máte čepici pod čepicí. Nehledě na to, že některé věci se dají upravit počítačově, tak aby silonky byly i s ponožkama vidět. Nechte se tedy omezovat jen vlastním stylem. 

 Btw. Po zveřejnění všech obrázků, se bude hlasovat o nejlepšího vrstvovače, jak co do počtu vrstev, které na sebe dokázal hodit, tak i dle toho, jak se mu jednotlivé vrstvy podařily zkombinovat k sobě.

Takže se zúčastněte, čas na tvoření vrstev máte do neděle 21.1., případě se dá i prodloužit, kdyby byl zájem. 

Komentáře

Oblíbené příspěvky