Filmový řetězec - Guinevere a Evangelin ✔

 Guinevere:





Evangelin

Pravidla jsou pro připomenutí zde. Sem připomenu hlavně pravidlo, aby se Evangelin a Guinevere do zítřka k žádnému outfitu nevyjadřovaly. Dájí tak možnost hádat i ladynkám, které se tady objeví třeba až večer. 

Komentáře

  1. Musím říct, že outfity od Guinevere mi pěkně zavařují mozek.
    Ten první mi připomíná reklamu na Scott Pilgrim proti zbytku světa, byla tam nějaká holka s růžovými vlasy, ale kromě reklamy jsem z toho nic neviděla, takže nevím, jak se jmenovala.
    Prostřední mi připomíná maximálně Brienne z Tarthu, ale ta měla spíše zbroj než šatičky, takže to nejspíše nebude. Ale třetí outfit od Evangelin je za mě Sansa ze Hry o trůny.

    OdpovědětVymazat
  2. dívka s růžovou hlavou, tak to mě opravdu nic nenapadá :) zatím si nedokážu vůbec vybavit nějakou postavu s růžovými vlasy :D to druhé mi připomíná Eleven ze Stranger Thinks a to třetí Fionu ze Shreka :D ale mate mě to zimní pozadí, to asi Fiona nebude :D každopádně Game of thrones jsem ještě neviděla, tak rozhodně kouknu ;)

    Maki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nymfadora z Harryho Pottera měla růžové vlasy, ve filmu spíše fialové, asi jim růžová došla :D

      Vymazat
    2. jako ta mě potom napadla také, ale to bych mby udělala jiný tvar vlasů. uvidíme, třeba to bude ona :) no mě ještě napadla aj Pinkie Pie, ale že by to byl poník, tak to asi ne :D

      Maki

      Vymazat
    3. Tak Nymfadora měla celkově jiný styl oblékání, takže to bych se divila, kdyby to byla ona

      Vymazat
  3. Já se přiznám,že mě nenapadá vůbec nic z těch prvních dvou..
    :D Evangelin

    OdpovědětVymazat
  4. První od Guinevere mě napadl někdo z twilightu, ale nejsem si jistá, jestli tam je někdo vůbec s takhle barevnou hlavou... A Evelyn z těch šatů a pozadí tipuju Game of Trones, ale neviděla jsem ani nečetla... Daenerys ani Jon to nejsou a další neznám xDD

    OdpovědětVymazat
  5. Takže u mě Maki uhádla správně, že druhá je Eleven ze Stranger things! :)
    A teď se podíváme na první frajerku. Pochází taky z netflixového, ale volně přehratelného seriálu. I přes to, že se tváří jako rebelka a klasická bad girl, je navíc i strašně chytrá, má všeobecný přehled a vyzná se v literatuře. Potřebuje peníze a se svým kamarádem radí lidem v určitý oblasti.
    Doufám, že se to někomu vybaví a že to zná, jestli ne, tak určitě doporučuju :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na chatu Maki uhodla i druhou postavu od Guinevere, tedy že měla představovat Maeve ze Sex education

    OdpovědětVymazat
  7. Evangelin mi ve hře napsala zprávu, že správná odpověď na její outfit byla Sansa z Game of Thrones, všechny outfity jsou tedy uhadnuty

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky