Filmový řetězec - PRAVIDLA

Být filmovou postavou nemusí být špatné, co myslíte? 


A co si to vyzkoušet?? 
Vyhlašuju nový filmový řetězec.

Spočívá v tom, že M A K I si vytvoří 3 outfity, charakteristické pro nějakou filmovou postavu, a na nás ostatních bude, abychom poznaly, za jakou postavu se převlékla. 

Své tipy můžete psát sem na web, ale i do klubového chatu. Na hádání máte čas, M A K I totiž nebude nic prozrazovat nejméně 24 hodin. Pokud se však do té doby neobjeví nikde správná odpověď, dostanete nápovědu, jejíž forma je čistě na M A K I (může to být hádání možností a), b) c), může nám dát možnost klást otázky, na které bude odpovídat ano/ne, nebo nám dát nějakou hádanku, cokoli)

Dívka, která uhodne, byť jediný outfit, vyhrává a má tak možnost tvořit další filmový outfit. Počet outfitů, které si vytvoří závisí na tom, kolik jich uhodla. Uhodla jeden, vytvoří jeden, uhodla tři, vytvoří tři. 
A co když uhodne více dívek??? 
Pak budou tvořit všechny, které uhodly, akorát na web budou jejich filmové outfity přidávány postupně. Vždy tam budou nanejvýš tři. 

A co když dívka uhodne, ale nechce se jí tvořit další outfit?? Pak nemusí. Určitě se najde někdo, kdo to za ni převezme :) 


Komentáře

Oblíbené příspěvky