Téma týdne: Kdo jsem??

V minulém tématu týdne jsme si zahrály na realitu a na to, jak by to vypadalo, kdybychom se sešly. Na takovém setkání bychom se nejspíše dozvěděly spoustu věcí, co kdo dělá, nebo dělat chce, jestli je spíše hlučný nebo tichý. A proč bychom si to nemohly o sobě povědět? Téma týdne je obléci se tak, abyste co nejlépe vyjádřily, co se k vám spíše hodí....


1. Jsem melancholik, sangvinik, flegmatik nebo cholerik?

2. Ve které době (renesance, 50s, budoucnost, pravěk, atd...) bych chtěla žít? 

3. Jsem ranní ptáče nebo noční sova?

4. Mám raději pořádek nebo chaos?

5. Jsem žena vamp, romantička, domácí hospodyňka, intelektuálka (pokud na vás nesedí nic z toho, vytvořte jiný typ)?

6. Příroda nebo velkoměsto?

7. Jakou muziku nejraději poslouchám? 


Své outfity můžete tvořit do 8. 3. 2021. Označte je do své galerie čísly (př. KLUB 1). 

Nepřipisujte k nim, co jste si vybraly, protože později budeme hádat, co představuje váš outfit. V případě, že na vás nesedí něco z toho, napište mi do zpráv ve hře "Carla Beauty" nebo do chatu klubu a nějak se domluvíme. 

Vysvětlivky:

Sangvinika poznáte podle toho, že když je ve svém prostředí, neumí zavřít pusu. Má rad společnost a zábavu. Bývá proto velmi aktivní. Mezi jeho negativní vlastnosti patří egocentričnost a důvěřivost. 

Flegmatika je tak něco ze židle nezvedne, bývá k věcem a okolí až lhostejný, jako by žil v mottu, proč se stresovat, když to někdo vyřeší a vlastně na tom stejně moc nesejde. :) Nemá rád změny, naopak je mu vlastní stabilita, klid a pečlivost.

Pokud jste už poznali člověka, který když se naštve, tak se otřásá i skleněná výplň v oknech, pak to nejspíš byl cholerik. Tito lidé nemají rádi, když není po jejich a umí to dávat řádně najevo. Ale není to jen o tom, že by neustále křičeli, tito lidé jsou velmi praktičtí a cílevědomí. Jdou si vždy za svým cílem a vydrží, dokud jej nedosáhnou. 

Melancholici jsou ti nejcitlivější z nás a vůbec to na nich nepoznáte, protože se neradi svěřují. Jsou raději sami, ve svém světě plném řádu, plánů a také statistik a informací (které jim pomáhají se správně rozhodnout).

Žena vamp: Poznáte ji snadno, když vejde, všechny oči v místnosti se upřou na ni. Vždycky ví, kde to žije, zná všechny bary, kluby, hospody. Je jen málo toho, co by nezkusila. Je ráda středem pozornosti. Ve vztahu nesnese žádné omezování, ale je za to velmi otevřená. 

Romantička: O svém princi sní. A můžete si být jistí, že jeho vlastnosti a vzhled jsou ovlivněny oblíbenou fiktivní postavou a hercem. Poznáte ji podle toho, že má neustále pohled zasněný do dály a sem tam vzdychne....ach...potěšíte ji květinami a velkými gesty. 

Domácí hospodyňka: Uvaří, poklidí, umyje. Vždycky lítá kolem svého miláčka, zda něco nepotřebuje. Ráda pečuje a stará se, pokud je sama, má mnoho ...mnoho zvířat. 

Intelektuálka: Místo hospod vymetá výstavy, koncerty a knihovny. Ví, co kdy, kde a proč. Na vše má názor, a na ty, co ho nemají, se dívá spatra. Aby ji muž zaujal, musí být velmi intelektuální a mít šarm. 

Komentáře

Oblíbené příspěvky