Téma týdne: Reálné setkání Be Rose Like Us v letní Praze

 Představte si, že by nebyla momentální situace s koronavirem. Představte si krásné letní sluneční období, kdy by se daly plánovat neskutečné a nezapomenutelné zážitky. Členky našeho klubu by se sešly v opravdovém životě bez nějakého zvyšování popularit a účastnění se klubových soubojů. 

Podmínkou je, aby tentokrát vaše lady vypadala tak, jak vypadáte ve skutečnosti a jak byste se na danou situaci konkrétně oblékly. Bylo by dobré do toho zahrnout stejnou barvu očí, podobné vlasy, pokud doopravdy nenosíte oční stíny, bylo by nejlepší tentokrát vyrazit i bez očních stínů. Nezapomeňte doma na brýle, pokud je nosíte. Hlavně by se měl dodržet váš styl oblékání, který se vám líbí, a proto ho nosíte. Nic nereálného. Zkrátka si teď zahrajeme v této hře samy na sebe a ne jen na nějakou lady, kterou bychom si přály být. 


1. CESTA VLAKEM DO PRAHY. Jelikož Praha je naše hlavní město, je logické se sejít zrovna tam. Pocházíme z různých koutů ČR a každý už určitě naši Prahu navštívil. (Slovenské členky nemají žádné změny, ze Slovenska se dneska do Prahy vlakem dostaneme raz dva.) Pražští obyvatelé mají výhodu, na místo mohou přijet autobusem nebo dokonce přijít pěšky. Pokud by někdo chtěl, napište mi (M A K I, level 33) do zpráv, jak se na místo dostavíte (taxi, vlastní doprava, autobus, pěšky..) a já váš obrázek vytvořím pode toho, jak se mi ozvete. Pokud mi nenapíšete, automaticky se projedete vlakem. (Samozřejmě nejde o to, aby se tu prozrazovaly osobní údaje, nezáleží na místě, kde bydlíte. Jen je to zajímavější pro tvoření obrázků.) Úkolem je se obléct a namalovat tak, jak byste se reálně oblékly a namalovaly na cestu vlakem. Nezapomeňte si vzít třeba batoh, tašku, kufr. Jednu noc přespíme v pražském hotelu. 

2. NÁVŠTĚVA AQUAPALACE PRAHA. Náš první program bude návštěva tohoto místa typicky v plavkách. Zase dodržte, že do vody se nepůjdete potápět se rtěnkou a očními stíny, je to nereálné. 

3. NOC V KLUBU. Pořádně to naše setkání musíme oslavit. Hoďte na sebe, co chcete, a namalujte se, jak chcete. Upravte si vlasy, jak chcete. Představte si samy sebe, jak trávíte tu nejlepší noc na parketu s Be Rose Like Us. 

4. HOTEL. K ránu se vracíme do hotelu a připravujeme se ke spánku. Oblečte svoje pyžama, volná trička, klidně sundejte jenom bundu z klubu a usněte ještě v klubovém oblečení. Je to úplně na vás, jak usnete v hotelovém pokoji po velké párty. 

5. SPOLEČNÝ OBĚD. Po velmi rušné noci si zasloužíme dobrý oběd. Zaskočíme do luxusní restaurace v Praze, kde bude potřeba společenské oblečení. 

6. PIKNIK. Pohodlné oblečení, ve kterém rovnou pojedete i domů. Piknik bude takové konzultační místo, kde bude všechno klidné a budeme se pomalu loučit. 

7. LOUČENÍ A ODJEZD. Předpokládám, že se budete vracet stejným dopravním prostředkem, kterým jste přijely. Budu podle toho obrázky tvořit. Připomínám, stejné oblečení jako na piknik plus zavazadlo, se kterým jste přijely a plus třeba zase odebrání nebo přidání nějaké maličkosti. 

Čas na tvoření obrázků máte do valentýnské neděle 14. 2. 2021. 

Doufám, že to chápete. Schválně jsem vám to sem takhle rozepsala. Pokud bude nějaký dotaz nebo i nějaký požadavek na fotku, tak mi napište. Je to celé o nás, jaké opravdu jsme. Doufám, že si tvoření užijete a nebudete mít nějaké problémy.

MAKI


Komentáře

Oblíbené příspěvky